• تاریخ انتشار : 1400/05/01 - 11:10
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 606
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

در جلسه با اعضای هیئت‌رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) حضور معاونان دانشگاه را در روز نیمه تعطیل تهران قوت قلبی برای کادر درمان و منشأ خیروبرکت دانست

جلسه نمایندگان هیئت‌رئیسه دانشگاه با اعضای هیئت‌رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) پیرامون بحران موج پنجم کرونا برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه نمایندگان هیئت‌رئیسه دانشگاه با اعضای هیئت‌رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) پیرامون بحران موج پنجم کرونا به همت این معاونت با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان، دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع، دکتر امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی، دکتر محمدحسین پورغریب معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر محمدرضا روئینی رئیس داروخانه‌های بیمارستانی ۱۳ آبان، دکتر علی گنجعلیخان مدیر درمان، سیمین رنجبران مدیر امور پرستاری و اعضای هیئت‌رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) پیرامون بحران موج پنجم کووید ۱۹ پنجشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۰ در این بیمارستان برگزار شد.

دکتر علامه ضمن قدردانی از زحمات کادر درمان در بیمارستان گفت: ما حامل پیام خسته نباشید دکتر کریمی رئیس دانشگاه هستیم و برای بررسی چالش‌های موجود در این بحران به بیمارستان آمدیم. افزودن بخش‌های جدید و کمک به بیماران تا فروکش کردن این پیک، تعطیلی عمل‌های الکتیو، کمک گرفتن از نیروهای پرستاری سایر بیمارستان‌ها و همکاری بیشتر اساتید و دستیاران از پیشنهادهای دانشگاه است و ما در راستای رفع چالش‌ها و مشکلات شما کمک خواهیم کرد.

وی افزود: در حال حاضر ۵۰ درصد بیمارستان امام خمینی (ره) زیر بار کرونا است و بخش‌های بیشتر نیز در آینده ممکن است درگیر شود و نیاز به افزوده شدن این بخش‌ها داریم.

چالش های موجود در مجتمع بیمارستانی امام خمینی در پیک پنجم کرونا 

دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) ضمن تشکر از حضور معاونان دانشگاه گفت: حضور شما در روز نیمه تعطیل تهران قوت قلبی برای کادر درمان بوده و منشأ خیروبرکت است. در موج پنجم کرونا علاوه بر مشکلات موج‌های قبل با چالش‌های متفاوتی مواجه هستیم. کمبود نیروی انسانی، پزشک و دستیار فشار مضاعفی را به سیستم وارد کرده است. برای رفع این مشکل جلساتی با مدیران گروه‌ها، روسای بخش ها، اساتید و دستیاران مختلف برگزار کرده و خواهیم کرد. درخواست پرستاران و کارکنان در مورد مسائل حقوقی و مالی و بحث مالیات‌ها نیاز به بررسی دارد و شرایط مالیات‌ها و اقدامات بیمارستان باید به طور کامل به کارکنان اطلاع‌رسانی شود.

وی افزود: با توجه به مشکلات فضای فیزیکی، ساختمان نیمه‌کاره آزمایشگاه به‌صورت شبانه‌روزی و به‌سرعت تبدیل به کلینیک سرپایی رمدسیویر شد و در حال حاضر در دو کلینیک سرپایی رمدسیویر به بیماران خدمت ارائه می‌شود. همچنین یکی از اورژانس‌های بیمارستان را با چالش‌های متعدد به اورژانس کووید تبدیل کردیم.

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی اظهار داشت: با توجه به کلینیک‌های متعدد تزریق رمدسیویر، عدم برقراری ارتباط در HIS بین کلینیک‌های مختلف برای دسترسی به پرونده‌های بیماران از دیگر چالش‌ها بود که با زحمات همکاران مرتفع شد. مشکلات سیستم سرمایشی به‌ویژه در این گرمای تابستان نیز ما را با مشکلاتی مواجه کرد که در حال حاضر به روش‌ها مختلف مشکلات را برطرف کردیم. اما درمجموع نارضایتی جدی از جانب بیماران وجود نداشت و ارائه خدمات باوجود چالش‌های مختلف به بیماران در حال انجام است. در این پیک ارجاعات از سوی سایر بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به این بیمارستان سرسام‌آور است.

دکتر سهراب پور گفت: امروز برای خدا قوت و خسته نباشید خدمت رسیدیم. ما ازشرایط، محدودیت‌ها و فشار زیاد بیماران مبتلابه کرونا و بیماران غیر کرونایی و اقداماتی که باید برای آن‌ها صورت گیرد،آگاه هستیم.  جلسه امروز برای همفکری و یافتن راه‌حلی برای مشکلات است. بیمارستان صحرایی و کمک گرفتن از سایر نیروها از دیگر راهکارهای پیش روی ما است.

استفاده از نیروهای داوطلب دانشکده های دانشگاه

وی افزود: اولویت دانشگاه کمک گرفتن از اساتید و دستیاران این دانشگاه است. داوطلبانی نیز شامل دانشجویان و اساتید هیئت‌علمی از دانشکده پرستاری مامایی و پیراپزشکی وجود دارد که با همکاری دکتر خورشید وسکویی از حضور آن‌ها در صورت نیاز استفاده خواهیم کرد.

معاون آموزشی اظهار داشت: میزان نفوذ هیئت‌رئیسه بیمارستان بر روسای بخش‌ها در این موضوع اهمیت خاصی دارد. رئیس بخش‌ها در این بحران باید توجه ویژه‌ای داشته و به شرایط کاملاً اشراف داشته باشند. روند فعلی بیماری کووید ۱۹ صعودی است. دانشگاه در خصوص مسائل مالی توجه ویژه‌ای در این زمینه خواهد داشت. از همکاران بیمارستان امام خمینی تشکر می‌کنم که باوجود همه چالش‌ها و سختی‌ها در هر شرایطی ارائه خدمات به بیماران را انجام می‌دهند.

دکتر بیگلر گفت: در مورد جذب اعضای هیئت‌علمی باید بازنگری تشکیلات بیمارستان و پیش‌بینی ردیف‌های درمانی  توسط دانشکده پزشکی صورت گیرد.

وی افزود: در شرایط بحران هر کمکی که بتوانیم انجام خواهیم داد. در خصوص کمبود نیروی انسانی می‌توان از تمدید طرح، استفاده از نیروهای بازنشسته و کسانی که حاضر هستند به‌صورت قراردادی با ما همکاری کنند، استفاده کنیم.

دکتر سید رضا رئیس کرمی معاون امور دانشگاهی مجتمع گفت: دست بیمارستان‌ها در داشتن تنخواه و پرداخت‌ها در شرایط بحران باز بگذارید.

دکتر گنجعلیخان گفت: بیمارستان یاس از اول هفته و بیمارستان رازی از امروز شروع به تزریق رمدسیویر سرپایی کردند و سرریز بیمارستان‌ها می‌تواند به این دو بیمارستان مراجعه کنند. فرآیند نحوه مراجعه بیماران را به‌صورت شفاف باید اعلام شود.

دکتر محمدرضا کاظمینی معاون پشتیبانی مجتمع گفت: بیماران غیر کووید نیز شرایط وخیم دارند. برخی از بیماران جراحی اورژانس به بیمارستان مراجعه می‌کنند که کووید مثبت هستند.

 

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS,اخبار
  • کد خبر : 194841
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *